| kendi şiirlerim | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
SaEnLiAlY Modarator
Mesaj Sayısı : 171 Kayıt tarihi : 03/06/09 Yaş : 34 Nerden : Eskişehir
| Konu: kendi şiirlerim Çarş. Haz. 03, 2009 3:52 pm | |
| Sen yağmursun, Ben, sana aç, sana muhtaç çatlamış bir toprak. Yine hava karardı. Gökyüzü öyle bir gürledi ki Üstümde kuruyan çakır dikenleri titredi. O ses, aslında senin gelişini haykırıyordu. İlkin büyük bir damlan düştü çatlağımdan yüreğime dek, Ardından öyle bir coştun ki Önce ortalık toz duman, Ardından yüreğim kan revan. Üzüldüğümü sanma sakın Sana kavuşmanın gözyaşları bunlar. Sen coştun ya bir kere Üstüme üstüme yağıyorsun Bana tekrar hayat veriyorsun. Artık çiçekler bir başka açacak bende Börtü böcek bir başka haşır neşir. Bak, şu düşen son damlan ayrılığın habercisi. Sen giderken küçük bir bulut fısıldadı kulağıma Bir dahaki buluşma gelecek bahara. Duyduğuma üzüldüm ilk anda Olsun be güzelim Ben, sana aç, sana muhtaç Seni beklemesini de severim... | |
|
| |
SaEnLiAlY Modarator
| Konu: Geri: kendi şiirlerim Çarş. Haz. 03, 2009 3:53 pm | |
| Bir alevdin, ufkumda bir anda yanıp söndün Fakat hala kalbimde inan, yangın gibisin. Çözümün bebeğinde sanki bir kor gülüşün, Ömür boyu bitmeyen en uzun gün gibisin.
Yolun sonuna geldim, hala seni ararım. Bir sararmış yaprağım kırık bir dal ucunda. Renksiz bütün baharlar, ümitler sensiz yarım, Özlemin bayrak bayrak her kalenin buramda.
Sen yoksun diye ağlar o sahilde dalgalar, Martılar kanat kanat seni söyler engine. O köhne iskelede tüm yıkılmış anılar, Baştan sona, sen dolu, bürünmüş kan rengine.
Sensiz naçar kalmışım, önümde bir uçurum. Haykırmak istiyorum: sevgilim sen nerdesin? Boşuna bu çırpınış, nafile biliyorum Başka yerde yoksun ki her zaman içimdesin. | |
|
| |
SaEnLiAlY Modarator
| Konu: Geri: kendi şiirlerim Çarş. Haz. 03, 2009 3:53 pm | |
| Ben seni bir okyanusun derinliginde buldum da sevdim.. Parlak bir inciysin benim için Paha biçilmez bir inci..
Ben seni soguk ve yagmurlu bir günde Seni düsünürken gülüsündeki sicakligin içime dolup da Beni sardigi bir anda sevdim..
Seni sadece selvi boyun, kara gözlerin Güzel bir yüzün,eylül gibi bakışın var diye değil.. Fikirlerinle, konusmandaki güzelligin ve benim o kor halde yanan yüregimle Sevdim.. Ben seni derinden ve hissederek sevdim
Her kalp atisimda vücudumun dört bir kösesine yayildigini Beni sardigini her nefes alisimda cigerlerime isledigini bilerek sevdim..
Seni kis gecelerinin o soguk yataginda birlikte uyuyup beni isittigin, Ve rüyalarimda bulustugumuz gecelerde sevdim..
Seni ellerinden tutup kanimin kaynadigi Kalbimin yerinden firlayacagini hissettigim anlarda, O islak dudaklarinla beni sevdigini söyleyecegin anlari düsünerek sevdim..
Ben seni o sensiz anlardaki bos ve degersiz geçen dakikalarda Kayip zamanlarimizda, seni arayip bulamadigim Çaresizlik içinde oldugum Sen ne kadar uzak olsan da, Aramizdaki kilometreler nasil çoksa Bende seni o kadar yogun ve o denli çok sevdim..
Seni kalbimde yanan atesin ile Zihnimde olusan hayallerin o ay parçasi çehrenle Bana derinden bakan o gözlerindeki isiltiyi görecegim anlari beklerken Kalbimin yanip tutustugu anlarda Gelip o bu atesi alevlendirerek Bana sarilarak beni sevdigini söyleyecegin anlari düsünerek sevdim.. Ben eylül bakışını düşleyerek sevdim.. Ben bana kızarken bile beni sevdiğini hissederken sevdim..
Ben seni çok sevdim gözbebegim, ben seni çok sevdim.. | |
|
| |
SaEnLiAlY Modarator
| Konu: Geri: kendi şiirlerim Çarş. Haz. 03, 2009 3:54 pm | |
| Bir telefon bekliyorum... Birkaç saat önce gelmesi gereke,ama hala gelmeyen Bir telefon bekliyorum, bitanemm diye başlayan Seni seviyorumm diye bitmesi gereken...
Bir telefon bekliyorum senden... Günlerdir sensizliğin verdiği acıyla... Dua ediyorum Allah'a senden bir haber alabilmek için Bir telefon bekliyorum, gelmesi gereken ama hala gelmeyen...
Bir telefon bekliyorum senden... Acımı dindirecek, gözlerimden mutluluk gözyaşlarını getirecek Bir telefon bekliyorum İçimde bir sabırsızlık ve günlerdir sensizliğin acısıyla...
Bir telefon bekliyorum senden... Beni yeniden hayata bağlayacak o sesinle Bir telefon bekliyorum ben senden... Gelmesi gereken ve hala gelmeyen... | |
|
| |
SaEnLiAlY Modarator
| Konu: Geri: kendi şiirlerim Çarş. Haz. 03, 2009 3:54 pm | |
| Bugün İstanbul’un gözü yaşlı Biten bir sevdanın arkasından ağlıyor Verilmiş sözleri,edilmiş yeminleri düşünüyor Bugün İstanbul’un gözü yaşlı Yıldızlarda kaybolan umutlara, Güneşte eriyen aşklara ağlıyor Rüzgarla savrulan yalanları sayıyor Bugün İstanbul’un gözü yaşlı Yaşanmamış bir ömrün sevgisiz geçen günlerine ağlıyor Okyanusta deli dalgalara yenik düşen yürekleri bekliyor Bugün İstanbul’un gözü yaşlı Sabahsız gecelere mahkum olan hayatlara ağlıyor Rüyalarda kalan ,bir ömre sığmayan hayalleri düşlüyor Bugün İstanbul’un gözü yaşlı Bir bilinmezlikte kaybolan bakışlara ağlıyor Deniz gözlerde solan,sessizlikte yok olan günlerin hasretini çekiyor Ey İstanbul Sana sesleniyorum Sen ne sevdalar ne ayrılıklar gördün Bir ömre sığmayan aşklarla büyüdün Ve yalnızlığa tükenmez sandığın ümitlerle yürüdün Ama bir şeyi unuttun be İstanbul Senin bitmez sandığın her şey Bir başıboş yalnızlıkta kayboluştu aslında | |
|
| |
SaEnLiAlY Modarator
| Konu: Geri: kendi şiirlerim Çarş. Haz. 03, 2009 3:55 pm | |
| Doyamadım ki sana ben kıyamazken yüzüne bakmaya şimdi ellerin oldu bir mecnun yarattın çöllerdeyim şimdi
Uçurumun kenarına getirdin ömrümü harabeye döndürdün zarif gönlümü deliye çevirdi bu garip çocuğu senin sadece senin yokluğun
Aşk denen bu melet kör etti gözlerimi unutamıyorum seni Unutamıyor bu küçük kalbim seni DOYAMADIM Kİ SANA BEN! | |
|
| |
EncHanTResS Admin
| Konu: Geri: kendi şiirlerim Çarş. Haz. 10, 2009 8:21 am | |
| anılcım sen buralarda harcanıosun git sair ol walla | |
|
| |
SaEnLiAlY Modarator
| Konu: Geri: kendi şiirlerim Çarş. Haz. 10, 2009 8:26 am | |
| | |
|
| |
mert9620 Er
| Konu: Geri: kendi şiirlerim Cuma Haz. 12, 2009 4:44 pm | |
| bnced sen harcanıyorsun buralarda devamı gelirse zvkle okuyacağım | |
|
| |
SaEnLiAlY Modarator
| Konu: Geri: kendi şiirlerim Cuma Haz. 12, 2009 4:46 pm | |
| daha yaşımız genç belki ileride hepsini bir kitapta toplarım | |
|
| |
EncHanTResS Admin
| |
| |
SaEnLiAlY Modarator
| Konu: Geri: kendi şiirlerim Cuma Haz. 12, 2009 5:31 pm | |
| ee sen sermaye verirsen neden olmasın :D:D | |
|
| |
SaEnLiAlY Modarator
| Konu: Geri: kendi şiirlerim Cuma Haz. 12, 2009 6:39 pm | |
| Sen meni sev, men seni sevim Sen menin için yan Men seni severah yanim dutuşim Glasik eşk neyse onu yaşiyah
Ya da sevme haberin olmasın Men sana sevdalanıp dolaşim Platonik eşk neyse onu yaşiyah
Sevdada oturah, yiyah içah El ele olah, gan kusah Tombilik eşk neyse onu yaşiyah
İstersen sevdandan kendimi kesim Sağımı solumu doğriyim biçim Psikopatik eşk neyse onu yaşiyah
Eyle sevah ki gara sevda olah Araplara benziyeh gapgara olah Gara eşk neyse onu yaşiyah
Yalan söylemiyah, hep dogru diyah Beraber oturah beraber yiyah Realist eşk neyse onu yaşiyah
Birbirimize türkü söyliyah, mizildiyah El ele tarlalarda, bostanlarda gezah Romantik eşk neyse onu yaşiyah
Kediyi, gudiği sen diye sevim Sen de horozi, guliği men diye sev Sembolik eşk neyse onu yaşiyah
Gel el ele tutuşip kendimizi elehtriğa verah Zangir zangir titriyah, ölmiyah Elektronik eşk neyse onu yaşiyah
Ahırlarda, komlarda buluşah Tezek agalahlarının dibinde oturah Otantik eşk neyse onu yaşiyah | |
|
| |
| kendi şiirlerim | |
|